Feestmenu 24 - 25
ZWITSERSE CHAPEAU TATARE
Een unieke beleving
Na 9 jaar in de Zwitserse bergen gewoond en gewerkt te hebben is Stijn absolute fan van deze alternatieve manier van gourmet.
De chapeau tatare is een toestel met gelbranders in de vorm van een Tataren hoed. Het vlees wordt tegen de zijkant aan de haakjes gehangen. Het braadsap sijpelt lekker in de wildbouillon, waardoor je geen last hebt van opspattend vet of vet dat verdampt. De wildbouillon wordt er extra heerlijk van en wordt ook mee gegeten.
Geen werk in de keuken dus! Schuif gezellig aan bij je gasten en geniet volop van het feest.
Stijn voorziet fijn gesneden hert, speenvarken, steak en eend. Dit wordt gecombineerd met gebakken oesterzwammen en witloof. Hij maakt hierbij ook een heerlijke aardappelrösti klaar, uiteraard op de traditionele Zwitserse manier!
Bekijk het menu hiernaast voor de huisgemaakte hapjes en ambachtelijk dessert, die van je Kerst- of Nieuwjaarsdiner een warm, gezellig en héérlijk feest zullen maken.
Bestellen kan via het webformulier, een mailtje naar info@cateringamuse.be of telefonisch op 0472/51.66.44
Bestellen kan voor Kerst en Nieuw tot 18 december om 16u
De betaling gebeurt vooraf via overschrijving. We bezorgen je na bevestiging van de bestelling de factuur.
Afhalen op 24 december tussen 9u en 13u
Afhalen op 31 december tussen 9u en 13u
Bij ons thuis in het atelier,
Gaversepontweg 28 in Nazareth
Levering op deze twee dagen is mogelijk volgens afspraak met een extra transportkost.
Geen zorgen, we ontstressen je volledig met onze handige handleiding. De chapeau tatare gebruiken is helemaal niet moeilijk, we leggen stap voor stap uit hoe het werkt, bekijk hieronder alvast het filmpje!
Met het menu van Catering Amuse heb je geen werk in de keuken! Schuif gezellig aan bij je gasten, de hapjes zijn ready-to-go gedresseerd op echt porselein. Ook de dessertglazen zet je recht uit de koelkast op je feesttafel. Wat van de zalige karamelsaus eroverheen en, hop genieten maar.
We vragen een waarborg van €10 per persoon voor het toestel, het porselein van de hapjes en het glas van het dessert. Deze waarborg dien je cash mee te brengen bij afhaling en krijg je cash terug wanneer je het materiaal terug brengt.
Opgelet, de chapeau kan niet tegen sponzen of zeep! Je brengt hem gewoon vuil terug, Lekker makkelijk!
De rest van het materiaal breng je wel afgewassen terug.
Kerstmis: terugbrengen op 26 of 27 december
Nieuwjaar: terugbrengen op 2 of 3 januari
Telkens van 9u tot 12u en van 15u tot 19u
Tijdens de drukke feestdagen is het helaas niet mogelijk aanpassingen van het menu te vragen.
Bedankt voor het vertrouwen!
Samen maken we er spetterende feesten van.
Check hieronder alvast de tutorial om de chapeau tatare op te zetten !